Idén is díjazott a Pantastico diós bejgli!

Ismét rangos díjat nyert a Pantastico diós bejglink, ugyanis a Maradok a pénzemnél blog diós bejgli vaktesztjén idén második helyezett lett. A teszt résztvevői a következőket állapították meg: „Morzsás a tészta, márványos a teteje. Enyhe diós és sült tészta illat, pici fahéjjal. Ízében is diós, fahéjas ízt éreztünk, megfelelő édesség intenzitással.”
 
Minden, mi jó, Pantastico!
 

2021-ben is a Pantastico toast az első!

Ismét a Pantastico toast hozta el az első helyet! Emlékeztek, hogy tavaly a mi toast kenyerünk lett az első a Maradok a pénzemnél blog szervezte Nagy toast kenyér teszten? Nos, ez idén sincs másképp, ugyanis a Pantastico fehér toast szeletek első helyen végzett az országosan kapható toast kenyerek vaktesztjén. Az örömünk nem áll meg itt: a Pantastico durum toast szeletekkel a dobogó második fokára is felállhattunk! 
 
Minden, mi jó, Pantastico!
 

Rangos helyezés a NÉBIH tesztjén

A Nébih Szupermenta program legújabb tesztjén a teljes kiőrlésű előrecsomagolt kenyereket vették górcső alá. Az ALDI-ban kapható Aranykalász teljes kiőrlésű toast kenyér 4. helyen végzett, számos nagynevű riválist hagyva maga után. Büszkék vagyunk arra, hogy egy általunk gyártott termék ilyen jó helyezést hozott el egy nívós teszten.

https://szupermenta.hu/elorecsomagolt-teljes-kiorlesu-kenyereket-teszteltunk/

Ismét az elsők lettünk

Ezúttal a Pantastico! Durum toast kenyerünk emelkedett ki magasan vetélytársai közül a Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület által szervezett országos toast kenyér vakteszten. A Pantastico! kenyerek sikerét az is igazolja, hogy az első 6 helyezett közül 5 termék Pantastico! A finom ízek mellett pedig a kenyerek csomagolása is Európa-szerte egyedi, hiszen dupla borítással láttuk el őket az érintésmentesség és a higiénia érdekében!

 

Új ízek, egyedi bejglik

2019-ben vállalkozásunk merész innovációt valósított meg, mivel különleges ízű bejglikkel léptünk be a haza piacra. Az ízek és kinézet vonatkozásában profi bírálók véleményét kértük ki, amelynek nyomán az alábbi cikkben mutatták be termékeinket.

https://maradokapenzemnel.blog.hu/2019/12/12/kulonleges_izu_bejglik_tesztje

Karácsony varázsa

Amiben a magyar karácsonyi ünnepek során nem lehet hiány, az az elmaradhatatlan bejgli, jellemzően két alapízben: diós és mákos. Sok háziasszony a sütés helyett már készen veszi meg ezt a finomságot, és bizony nem mindegy, hogy az milyen minőség. Társaságunk ismét pozitív visszajelzést kapott, hogy munkánk érdemeleges, mivel a hazai piac csomagolt diós bejgli kínálatában az akkreditált tesztek alapján az első helyen végeztünk! Hitünket és elkötelezettségünket erősíti, hogy ezt a minőséget tartani, lehetőség szerint pedig még tovább erősíteni érdemes. Köszönjük vásárlóink bizalmát!

https://maradokapenzemnel.blog.hu/2019/12/12/nagy_bejgli_teszt_melyik_a_legfinomabb_dios_bejgli_a_boltokban

Húsvéti sós kalács

Bár a 2020-as év nem kedvezett különösebben a húsvéti ünnepek felhőtlen eltöltéséhez, de a sonka mellé így is elengedhetetlen volt a sós kalács. Ebben a termékkörben is sok gyártó versenyez a vásárlók kegyeiért, és természetesen társaságunk is jelen van ebben a termékkörben. A „Maradok a pénzemnél” tesztcsapat a kalácsokat is felmérte, és ismét egy sikerről számolhatunk be, mert termékünk újra az első helyet szerezte meg! Kollégáinkkal együtt örülünk ennek a sikernek, és igyekszünk, hogy minden termékünk ilyen rangos elismerésre tegyen szert!

https://maradokapenzemnel.blog.hu/2020/04/02/husvet_2020_melyik_a_legfinomabb_csomagolt_kalacs