Hogyan tudok rendelést leadni?

Helyezd a kívánt termékeket a kosaradba, majd ha mindent kiválasztottál amit meg szeretnél vásárolni, haladj tovább a ‘Fizetés’ gombbal. Fontos, hogy helyesen add meg minden adatod mielőtt fizetnél, hogy ne legyen probléma a szállítással! Ha mégis valamit elrontanál, a marketing@kenyerem.hu címre írj nekünk.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg bankkártyás és banki utalásos fizetésre van lehetőség. A sikeres fizetésről e-mail értesítőt kap minden esetben, ezért érdemes nézni a spam mappát is, ha nem érkezne visszaigazolás.

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Jelenleg több futárszolgálattal is együttműködünk, hogy minél hamarabb megkaphassák a megrendelt termékeket. A feladástól számítva maximum 3 munkanap alatt érkezik meg Önhöz vagy a kiválasztott átvevőhelyre, postára a rendelés. A futárszolgálat a legtöbb esetben értesíti e-mail, vsgy SMS üzenet formájában.

A szállítás díja 0-2 kg közötti  súlyú rendelés esetén 1.749 forint,

2-5 kg közötti súlyú rendelés esetén 2.499 forint,

5-10 kg közötti súlyú rendelés esetén 2.849 forint

10-20 kg közötti súlyú rendelés esetén a házhozszállítási díj 3.749 forint,

20 kg feletti  súlyú rendelés esetén értékhatártól függetlenül 3.949 forint,

Mennyi idő a szállítás?

A megrendelésed 1-2 munkanap alatt készítjük össze, mely forgalmasabb időszakokban 1-3 munkanapra is tolódhat. A csomag feladásától számítva maximum 3 munkanap a kézbesítés, melyről minden esetben SMS és vagy e-mail értesítőt kapsz!