Hogyan tudok rendelést leadni?

Helyezd a kívánt termékeket a kosaradba, majd ha mindent kiválasztottál amit meg szeretnél vásárolni, haladj tovább a ‘Fizetés’ gombbal. Fontos, hogy helyesen add meg minden adatod mielőtt fizetnél, hogy ne legyen probléma a szállítással! Ha mégis valamit elrontanál, a marketing@kenyerem.hu címre írj nekünk.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg bankkártyás és banki utalásos fizetésre van lehetőség. A sikeres fizetésről e-mail értesítőt kap minden esetben, ezért érdemes nézni a spam mappát is, ha nem érkezne visszaigazolás.

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Jelenleg több futárszolgálattal is együttműködünk, hogy minél hamarabb megkaphassák a megrendelt termékeket. A feladástól számítva maximum 3 munkanap alatt érkezik meg Önhöz vagy a kiválasztott átvevőhelyre, postára a rendelés. A futárszolgálat a legtöbb esetben értesíti e-mail, vsgy SMS üzenet formájában. A szállítás díja 10.000 forint rendelés alatt 1590 forint, 20.000 ft rendelésig 990 forint, 20.000 forint feletti rendelés esetén pedig ingyenes.

20 kg rendelés felett házhozszállítási díj fizetendő, értékhatártól függetlenül, amelynek ára 20-30 kg-ig 3000 Ft, 30 kg fölött 4500 Ft.

Mennyi idő a szállítás?

A megrendelésed 1-2 munkanap alatt készítjük össze, mely forgalmasabb időszakokban 1-3 munkanapra is tolódhat. A csomag feladásától számítva maximum 3 munkanap a kézbesítés, melyről minden esetben SMS és vagy e-mail értesítőt kapsz!