Hogyan tudok rendelést leadni?

Helyezd a kívánt termékeket a kosaradba, majd ha mindent kiválasztottál amit meg szeretnél vásárolni, haladj tovább a ‘Fizetés’ gombbal. Fontos, hogy helyesen add meg minden adatod mielőtt fizetnél, hogy ne legyen probléma a szállítással! Ha mégis valamit elrontanál, a marketing@kenyerem.hu címre írj nekünk.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg bankkártyás és banki utalásos fizetésre van lehetőség. A sikeres fizetésről e-mail értesítőt kapsz minden esetben, ezért érdemes nézni a spam mappát is, ha nem érkezne visszaigazolás.

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Szállítópartnerünk a Csomagpont. A feladástól számítva maximum 3 munkanap alatt érkezik meg hozzád vagy a kiválasztott átvevőhelyre, postára a rendelés. A Csomagpont minden esetben értesít mind e-mail, mind SMS üzenetben. A szállítás díja 2000 forint rendelés alatt 965 forint, 4000 ft rendelésig 485 forint, 4000 forint feletti rendelés esetén pedig ingyenes.

20 kg rendelés felett házhozszállítási díj fizetendő értékhatártól függetlenül, melynek ára 20-35 kg-ig 1800 ft, efölött 3000 ft.

Mennyi idő a szállítás?

A megrendelésed 1-5 munkanap alatt készítjük össze, mely forgalmasabb időszakokban 1-8 munkanapra is tolódhat. A csomag feladásától számítva maximum 3 munkanap a Csomagpont kézbesítés, melyről minden esetben SMS és e-mail értesítőt is kapsz!