A Világ legnagyobb hamburgere

 

Egy 1794 kilós sajtburger a világ legnagyobb kereskedelmi forgalomba hozott hamburgere lett. A detroiti Mallie’s Sports Grill & Bar -nak négy évbe telt, amíg megtervezte, hogyan készítsék el és kivitelezzék a marhahúsos „szörnyűséget”. És ez a hatalmas hamburger azóta is az étlapon van!
Az étterem tulajdonosa, Steven Mallie viszonylag kisebb hamburgerek készítésével indult, mivel először egy 10 kilós hamburgert készített vendégeinek. 2008-ra már belelendült a különleges hamburgerkészítésbe, ugyanis abban az évben a Guinness-rekordok könyve átadta számára a legnagyobb kereskedelmi forgalomban eladott hamburger címét. De miután elveszítette a címet egy japán étterem termékével szemben, Mallie megfogadta, hogy visszaveszi a burgerkirály koronáját.

A kihívás sikeres volt: Mallie 907 kiló nyers húst sütött a hatalmas hamburgerhez egy egyedi készítésű grillen. A hamburger tetejére 300 kiló sajt, paradicsom, hagyma, savanyúság és saláta került. A Michigan Bread Company által adományozott zsemle önmagában 113 kilót nyomott. Amikor végül elkészült, a hamburger közel 1 méter magas és 1,5 méter széles volt, de természetesen az ínyencek számára minden részében fogyasztható.

 

Ez a hamburger azonban nem csak egy rekord döntés volt, az étlapon azóta is elérhető egy közel 820 kilós burger a Mallie’s étterem menüjében. De ha valaki szeretne ilyet rendelni, az 7799 dollárba – ~2.340.000 Ft – fog kerülni, és az éttermet három nappal előre kell értesítenie. Érdemes ezt a hamburgert egy különleges alkalomra tervezni…

Természetesen az F&R Partner által gyártott kiváló minőségű hamburger zsemlék nem ilyen kihívásokra készülnek, hanem az olyan fogyasztóknak, akik a finom ízek, harmonikus és autentikus hamburgerek rajongói!

 

Érdemes megkóstolni és az élelmiszerüzletekben keresni termékeinket:

Pantastico! Lenmagos-szezámmagos hamburgerzsemle , Pantastico! Mákos-szezámmagos hamburgerzsemle , Pantastico! Hamburgerzsemle 6 db , Pantastico! Hamburgerzsemle szezámmaggal 6 db

Minden, mi jó, Pantastico!